Werving en selectie

Recruitment

Werving en selectie, ook wel Recruitment genoemd, verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk, in lijn met de strategie en doelstellingen van een organisatie of onderneming.

Het is onderdeel van het personeelsbeleid van een onderneming of openbare dienst dat soms wordt uitbesteed aan dienstverleners actief in arbeidsbemiddeling.

Een goed werving- en selectieproces is strategisch belangrijk voor ondernemingen om concurrerend te blijven, doordat het onderscheid wordt gemaakt door het talent dat aanwezig is, en heeft een directe impact op bedrijfsresultaten.

Selectie

Een werving-en-selectieorganisatie werft een nieuwe medewerker voor de opdrachtgever. De medewerker komt direct in dienst van de opdrachtgever. De organisatie ontvangt vaak een percentage van het bruto jaarsalaris van de werknemer.

Hoewel veel w&s-organisaties generiek werven, zijn er ook specialisten op de markt. Er zijn in Nederland meer dan duizend werving-en-selectiebureaus. Wij werken op basis van no cure no pay en exclusiviteit.

Waarom kiezen voor OCT Personeelsdiensten B.V.?

  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Schaalbaar
  • Bereikbaar
  • 20+ jaar ervaring

Certificering

Bent u geïnteresseerd?

Of wenst u meer informatie te ontvangen?
Wij staan u graag te woord, bel 040-3035177

Menu