Over ons

OCT Personeelsdiensten B.V. is een groeiend, eerlijk, betrokken en hardwerkend lokaal uitzendbureau, die in diverse branches personeel levert. Een bedrijf met ambitie die veel te bieden heeft. OCT Personeelsdiensten B.V. is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling, het snel leveren van technische, industrieel, bouwkundig en commercieel personeel.

Onze ambitieus team wordt volledig begeleid door ervaren managers. Dit zorgt ervoor dat OCT Personeelsdiensten B.V. efficient en effectief kan zoeken naar geschikte kandidaten voor de desbetreffende vacatures. Ons motto is: Niet VOOR een opdrachtgever maar MET een opdrachtgever werken.

Hoe gaat OCT Personeelsdiensten B.V. te werk?

Het selecteren van de potentiële kandidaten wordt gedaan door te kijken naar de ervaring, motivatie en flexibiliteit. Wij onderscheiden ons door onze directe, snelle en persoonlijke aanpak. Zo is het bij ons, Actie is Reactie. Klantvriendelijkheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn kenmerken die ons sterk maken en voor dit allemaal bieden we een goede prijs.

Onze organisatie werkt met mensen die op zoek zijn naar een vaste functie, maar ook als je op zoek bent naar een tijdelijke oplossing, dan hebben wij daarvoor de juiste mensen.

Kwaliteit, snelheid en full-service zijn de voornaamste trefwoorden.

In welke sectoren levert OCT Personeelsdiensten B.V.?

OCT Personeelsdiensten BV is een bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van personeel in de volgende sectoren:

Food

Productie
Slachterij
Uitbenerij
Afsnijderij
Stalmedewerker

Schoonmaak

Industrieel
Kantoor
Calamiteiten

Logistiek

Warehousing
Transport

Bouw

Totaal sloop
Renovatie sloop
Asbest sanering

Techniek

Metaal
Elektro
Elektronica
Constructie

Tuinbouw

Aardbei
Tomaat
Paprika
Komkommer

Menu