Sollicitatieprocedures

OCT Personeelsdiensten neemt de volledige sollicitatieprocedure uit handen. Wij lezen sollicitatiebrieven, selecteren CV’s en voeren gesprekken met de kandidaten. Ten slotte stellen wij u de meest geschikte kandidaten voor.

Personeelsadvisering

OCT Personeelsdiensten helpt u de ideale combinatie tussen mensen, wensen en mogelijkheden te vinden. OCT Personeelsdiensten verdiept zich in de talenten en potenties van uw mensen een in die van de organisatie om logische, maar ook onverwachte combinaties te leggen.

Opstellen functieprofielen

OCT Personeelsdiensten heeft honderden functieprofielen gezien en kan u uitstekend van dienst zijn bij het formuleren van z’n profiel. Desgewenst adviseren wij u over de inhoud van de functie en het team waarbinnen de functie moet passen.

Beoordelingsgesprekken

OCT Personeelsdiensten kan de te houden beoordelingsgesprekken coordineren en desgewenst bijwonen als onafhankelijke derde (bijvoorbeeld als een conflict tussen werkgever en werknemer dreigt of actueel is). OCT Personeelsdiensten traint u ook in het voeren van dergelijke gesprekken.

Competentiemanagement

OCT Personeelsdiensten zet ervaren experts in om uw werknemers optimaal te motiveren en te trainen voor hun werk. OCT Personeelsdiensten is gespecialiseerd in deze werkterreinen: uitzenden; werving- en selectie; detachering; payrolling.

En de tarieven? Door een lage overhead zijn we goedkoper dan vele andere bureau’s en leveren we betere dienstverlening.

Menu